Detektor duální PIR + MW + ANTIMASKING VISION 525DM

Informace o zboží z internetového obchodu www.czalarm.cz



Detektor duální VISION 525 DM



Kód zboží: VISION 525DM

Cena
1071,- Kč
( 1296,- vč. DPH )


Detailní popis
Detektor duální VISION 525 DM
VISION 525DM je plně digitální duální detektor vycházející koncepčně z řady DIGIGARD. Navíc vedle detekce infračerveného záření (PIR) využívá i detekci mikrovlnnou (MW).
Oba principy fungují v součinnosti a vzájemně se doplňují. Pro vyhlášení poplachu jsou nezbytné detekce korektních pohybových signálů z obou částí ve stejnou dobu. Duální princip snímání podstatně omezuje vyhlášení falešných poplachů. Signál mikrovlnné složky je digitálně filtrován a jsou tak účinně eliminovány rušivé vlivy prostředí. Softwarové zpracování automaticky neakceptuje frekvenční pásmo 50 Hz až 60 Hz, čímž se omezuje vliv rušení ze sítě. VISION 525D je osazen nejnovějším typem mikrovlnného detektoru pohybu s plochými anténami a vstupními tranzistory řízenými polem typu FET. Tato technologie snižuje spotřebu energie, zvyšuje životnost systému a zabraňuje rozladění mikrovlnné části.
Pro správnou funkci je třeba detektor správně nainstalovat a nastavit zejména dosah jeho MW části. Tyto hodnoty se nastavují otočným trimrem tak, aby dosah MW složky byl shodný se složkou PIR.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.czalarm.cz/zbozi/2067/